top of page
Zoeken

Italië in Midsland Terschelling

Geen morgen zonder koffie


Velen komen naar Terschelling om te wandelen. Kilometers aan wandelroutes met knisperende schelpen onder je voeten. Iedere morgen maak ik zo mijn wandeling over het door mij zo geliefde Terschelling, maar dan wel even langs een koffietentje.

Of op de fiets naar Oosterend , dan wel de route laten lopen langs de Heeren van der Schelling waar ze een lekkere cappuccino en cranberrie-taartjes hebben. De Cranberries worden met de hand op Terschelling geplukt. Een echt streekproduct van het eiland.

Bijzonder Midsland - Terschelling


Bijzonder is Midsland . Daar is zware concurrentie tussen de Koffiepot met Illy koffie en zelfgemaakte brownies van De Smidse.

De slagroom in de Koffiepot is zo top dat ik hier ook nog wel een Montata neem (espresso met bergje slagroom), en de cappuccino is perfect gemaakt .Het terras ligt niet aan de zonzijde maar de koffie is het waard om daar toch te zitten en niet aan de zonnige overkant. Ok dit is natuurlijk geschreven door een koffiefanaat.


De Smidse is wat luxer met een ruim assortiment aan chocolades, koffie en thee. Interessant is dat de koffie niet altijd hetzelfde is. Soms komt de koffie uit Zuid-Amerika en dan weer uit Afrika. Duidelijk soms een wat zoetere koffie en een wat pittig gebrande. Of ben ik de doorgewinterde "koffie sommelier".


Uiteraard zorgen we in onze Zeebungalows ook voor goede koffie een espressomachine alsmede een machine met slow koffie

11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page